Welkom op de website van De Lelie
Welkom op de website van De Lelie

Schooltijden

Schooltijden en pauzes
Alle groepen beginnen om 8.45 uur en we eindigen 's morgens om 12.00 uur. Op woensdag eindigen de lessen om 12.30 uur. De pauzes zijn om 10.15 uur (groepen 5 t/m 8) en om 10.30 uur (groepen 3 en 4). 's Middags beginnen we weer om 13.15 uur en we eindigen om 15.30 uur. Dit betekent dat er max. 5.30 uur wordt lesgegeven op een schooldag. De leerlingen van groep 1 zijn op maandagmiddag en vrijdagmiddag vrij.
De leerlingen van de groepen 2 en 3 zijn op vrijdagmiddag vrij. De leerlingen van groep 0, dat zijn de leerlingen die na 31 december vier jaar worden, gaan 4 ochtenden naar school. In dit cursusjaar zijn dat de dinsdag-, woensdag en donderdag- en vrijdagmorgen.

Vanaf een kwartier voor schooltijd is een pleinwacht op het schoolplein aanwezig voor het houden van toezicht. De leerlingen zijn vanaf dat moment ook welkom. De leerlingen, die op de fiets komen zetten hun fiets in de fietsenstalling achter de school en gaan daarna naar het plein. Na schooltijd mogen de leerlingen op het schoolplein blijven spelen. Vanaf 15.45 uur is de school echter niet meer verantwoordelijk voor de leerlingen. Als de hekken van het schoolplein dicht gaan, mogen de leerlingen niet meer op het plein komen of spelen.